Thursday, December 6, 2012

Red lips






Look:
Bunda: Zara;   košulja: Bershka;   helanke: Stradivarius;   ogrlica: Blok70;   narukvica: H&M;   cipele: www.udobuy.com

xxx LadyM

25 comments:

  1. ovaj sajt bolje da se zove www.fakeallinoneplace.com (svi fejkovi na jednom mestu), ne svidja mi se nikako sto nosis kopije originala, i ne svidja mi se kako ti stoji crveni karmin, mislim da na tvoja usta ide neko bezbojno labelo ili neki neustralan karmin. Svidja mi se sto nosis bundu os vestackog krzna, jer tako stitimo zivotinje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vidi sto se potrudila da smisli i naziv...ove cizme podsecaju na Lite ali nigdje ne pise da su to Jeffry Campbell vec stoji link cije su, lijepe su i ako se devojci svidjaju ne vidim razlog da ih ne kupi...dakle anonimusu 11:56 ne budi toliki snob,srecnije ces zivjeti,pusa.

      Delete
    2. hahah slucajno sam videla i nasmejala sam se za ovo www.fakeallinoneplace.com, slazem se , bolje kupi nesto drugo nego ovu kopiju JC Lite, to jednostavno nije to, mada lepa je kombinacija i definitivo imas stila da sve uklopis :)

      Delete
  2. Predivna si, frizura, budna, cipele <3

    ReplyDelete
  3. Sve je fantasticno,kao i obicno.
    Jako volim tvoje postove <3

    ReplyDelete
  4. Lep outfit. Divno si se nasminkala, boja karmina je odlicna :)

    ReplyDelete
  5. bundica je fantastična, i baš mi se dopada ovaj karmin i kako ti stoji punđica. Košulja i ogrlica fantastične!

    ReplyDelete
  6. Odlicna promena! Jako mi se dopada outfit, a sto se tice prvog komentara, ne bih ove cipele nazvala fejkom. To je replika sa ociglednim razlikama u odnosu na originalni model. Sve pohvale, bunda je divna! :)

    ReplyDelete
  7. Bas mi se dopada kako ti stoji crveni karmin :) super autfit :)

    ReplyDelete
  8. Divno, odlicna je kombinacija! :D Ko zna koji put vidim na tebi nesto sto planiram da nabavim ili vec imam :)) Fenomenalne su ti cipelice, zelim ih <3

    ReplyDelete
  9. odlicna kombinacija svega, divna si !

    ReplyDelete
  10. Draga, samo da te pitam, da li znas da li salju stvari za Srbiju kad se narucuje online sa ove stranice www.udobuy.com ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa trebalo bi da salju, mada je meni ovo drug porucivao, pogledaj na sajtu, trebalo bi da pisu sve zemlje u koje salju

      Delete
  11. meni si bash slatka ovde... bundica mi je fav!

    ReplyDelete
  12. Kad ce novi postttt??? :-(

    ReplyDelete
  13. this outfit is amazing and beautiful.

    make sure to check our out - vikingmode.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. wow! amazing! great coat and heels :)

    ReplyDelete
  15. Jako mi se svidja ovaj post!
    http://fashionmuffins945.blogspot.com/2013/01/shine-bright-like-diamond.html?m=1

    ReplyDelete
  16. moram da pohvalim blog i outfite,bas gledam ranije postove veoma si inspitativna i pravi primer kako skupe stvari ne moraju biti neophodne da bi odevna kombinacija bila zapazena,moderna i ostavila utisak.svidja mi se kako kombinujes brendirane i nebrendirane stvari,jer zapravo cena je ono sto je najmanje bitno.stil se ne moze kupiti,a ti ga svakako imas.svaka cast ostalim domacim blogerkama al ovo je umece,daleko od toga da je poenta davati mnogo novca za krpice.ne obaziri se na bilo kakve snobovske komentare i samo napred,veliko bravo i pozdrav! :* alex

    ReplyDelete